Logo design

Wij hanteren een gestructureerd proces voor het ontwerpen van jouw logo, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan.

Het proces

Het proces begint met een persoonlijk gesprek waarin wij alle details van je wensen en verwachtingen bespreken. Dit  stelt ons in staat om een duidelijk beeld te krijgen van wat je voor ogen hebt en om eventuele vragen te beantwoorden die je hebt over het ontwerpproces. Op basis van deze informatie zullen wij een transparant prijsvoorstel doen, zodat je vanaf het begin inzicht hebt in de kosten van het ontwerp.
 
Vervolgens gaan we aan de slag en maken wij 2 tot 3 ontwerpschetsen waaruit je kunt kiezen. Deze schetsen vormen de basis van het verdere ontwerpproces. Na het selecteren van een ontwerp, heb je de mogelijkheid om tot 4 aanpassingen door te voeren. Deze aanpassingen zijn inbegrepen in de afgesproken prijs.
Mocht het na de vierde aanpassing nog niet volledig naar wens zijn, dan wordt er een uurtarief van €75 gehanteerd voor verdere aanpassingen. Wij streven ernaar om tot een ontwerp te komen dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom zullen wij al onze expertise en creativiteit inzetten om een prachtig ontwerp te realiseren waar   trots op kunt zijn.
 
Zodra het definitieve ontwerp is goedgekeurd, ontvang je alle benodigde bestandsformaten via de mail, zodat je het logo direct kunt gebruiken voor al je zakelijke doeleinden.
 
Wij kijken ernaar uit om samen met jou een uniek en professioneel logo te creëren dat perfect past bij jouw bedrijf. 

Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het ontwerpen van jouw droomlogo!