Kleding bedrukken

Voor het bedrukken van kleding hanteren we een gestructureerd proces bij NetwerQ Marketing, zodat jij en je team snel kunnen genieten van professionele bedrijfskleding.
 
Het proces begint met een persoonlijk gesprek waarin al je wensen en vereisten worden besproken. We kijken naar de aantallen en de verschillende kledingstukken die je wilt laten bedrukken. Op basis daarvan stellen we een prijs op, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent.
Indien gewenst kunnen we je een PDF-bestand toesturen met foto’s en gedetailleerde informatie over de beschikbare kledingstukken. Daarnaast kun je een prijslijst ontvangen, zodat je de kosten kunt inzien voor verschillende artikelen en bij verschillende afnames. 
 
Na ons overleg zullen wij direct contact opnemen met onze leverancier om de levertermijn van de kleding te bespreken. Zodra alle details zijn afgerond, hebben wij het gewenste logo nodig dat op de kleding bedrukt moet worden.
De bedrukte kleding kan op het door jou gewenste adres worden bezorgd. Houd er echter rekening mee dat hier mogelijk verzendkosten aan verbonden zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om de kleding zelf op te halen.
 
Met bedrukte kleding van NetwerQ Marketing geef je jouw bedrijf een  professionele uitstraling en laat je zien waar je voor staat. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!