Over ons

Het kiezen van de juiste groeipartner is cruciaal, en bij NetwerQ Marketing begrijpen we dat volledig. Jouw bedrijf is uniek en verdient meer dan een standaard marketingbureau. Wij zien onszelf niet enkel als een bureau, maar als een verlengstuk van jouw team, jouw partner in groei. We zetten ons volledig in om resultaten te behalen die aansluiten bij jouw unieke behoeften en ambities. Door onze transparante communicatie en toegewijde benadering, kun je erop vertrouwen dat je het maximale uit jouw online marketinginspanningen haalt.

Laten we samen deze reis naar groei beginnen. Wij kijken ernaar uit om persoonlijk te bespreken hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen en naar een hoger niveau kunnen tillen.

WAAR WIJ IN GELOVEN

Bij ons draait alles om open communicatie en transparantie. Maar voor ons gaat het verder dan dat, het gaat om het bouwen van relatie’s en echte connecties. We zijn niet zomaar je marketingbureau; we zijn je partner in groei.

Dit kunnen wij jou bieden

Wij geven jouw bedrijf de aandacht die het verdient

 
0

Zichtbaarheid

Jij wilt meer omzet draaien. Daarvoor heb je meer zichtbaarheid nodig. Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar wordt voor jouw ideale doelgroep.

0

Verminderen van stress

Online marketing, of het nou adverteren is of social media beheer, kan veel stress veroorzaken. Dit nemen wij graag van jou weg.

0

Tijd

Iedereen kent het wel, te weinig uren in een dag. Wij geven jou graag wat uren terug door complexe marketing vraagstukken van jou over te nemen.

Leer ons kennen

Wij zijn Ron en Lois Castelijns

Graag gaan we met jouw de samenwerking aan op een weg naar succes!

Meet Lois

Medeoprichter en social media expert Lois is een geboren ondernemer met een diepe passie voor het verbinden met klanten. Dankzij haar oog voor detail en haar liefde voor creativiteit, creëert Lois dagelijks social media content die echt impact maakt voor nieuwe klanten.

“Mensen raken, inspireren en enthousiasmeren met mijn creativiteit geeft mij een onbeschrijflijk goed gevoel. Ik geniet van de glimlach op het gezicht van onze klanten wanneer we weer een prachtig logo, een doordacht social media plan of stijlvolle bedrijfskleding hebben ontwikkeld.”

Meet Ron

Medeoprichter en programmatic adviseur Ron startte zijn ondernemerspad al in de jaren negentig en ontdekte snel dat online marketing de toekomst had. Geen wonder dat hij zijn dagen besteedt aan het ontwikkelen van mobiele campagnes voor klanten uit verschillende sectoren. Ron gaat verder dan alleen het opzetten van campagnes; hij analyseert en optimaliseert ze ook om naamsbekendheid, groei en omzet te verhogen. Sales zit hem in het bloed, dus wees niet verbaasd als je Ron aan de telefoon hebt!

“Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en dat is wat ik het leukste vind. Of het nu gaat om het bedenken van creatieve oplossingen, het aantrekken van nieuwe klanten of het ontwikkelen van een succesvolle campagne.”