Wij helpen jouw bedrijf groeien

Dit doen wij door het inzetten van slimme Social Media Campagnes

image_1

Social media content

Door actief en strategisch gebruik te maken van social media platforms, kun je een loyale community creëren die niet alleen je content deelt, maar ook actief deelneemt aan gesprekken rondom je merk.

Logo ontwerp

Logo ontwerp is een cruciaal aspect van de visuele identiteit van een bedrijf, waarbij een uniek en herkenbaar symbool wordt gecreëerd dat de essentie en waarden van het merk uitdraagt.

Social media beheer

Jij wilt je online aanwezigheid versterken evenals de binding met klanten. Wat is dan beter om een online community op te bouwen door middel van Social Media Beheer?

Bedrijfskleding leveren & bedrukken

Professioneel ontworpen en bedrukte bedrijfskleding zorgt niet alleen voor een uniforme en professionele uitstraling, maar fungeert ook als een mobiel reclamemedium.

Programmatic Display

Programmatic Display maakt gebruik van automatische technologieën om advertentieruimte in realtime te kopen en te verkopen, Voor adverteerders.

Social meida beheer

Als drukke ondernemer begrijp je dat social media beheer tijdrovend is. Daarom bieden wij een service aan die jouw online aanwezigheid versterkt, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen, waarna we een voorstel met prijsopgave sturen. We zorgen voor een consistente branding en ontwerpen professionele content die de aandacht van jouw doelgroep trekt.

Wij nemen de planning van je social media berichten uit handen en bedenken pakkende captions met de juiste tone of voice en hashtags. Zo vergroten we jouw bereik en betrokkenheid. Vertrouw op ons voor professioneel social media beheer, zodat jij je kunt richten op de groei van jouw bedrijf.

Social Media Content!

Bij NetwerQ Marketing zorgen we ervoor dat jouw social media kanalen opvallen met creatieve en doelgerichte content. We begrijpen het belang van een sterke online aanwezigheid en bieden daarom een uitgebreide service aan om jouw merk te versterken.

We starten met een persoonlijk consult om jouw wensen en doelen te bespreken en een passende strategie te ontwikkelen. Als je nog geen huisstijl hebt, helpen we je deze te ontwikkelen, inclusief achtergronden, lettertypes, symbolen, en kleuren. Daarna creëren we consistente en professionele content, zoals pakkende afbeeldingen, infographics en video’s, die jouw doelgroep aanspreken en jouw merk op social media laten opvallen.

Display Advertising

Display advertising toont advertenties in de vorm van afbeeldingen of video’s op websites en in apps. Bij NetwerQ Marketing zijn we gespecialiseerd in display adverteren met een focus op programmatic marketing. Hiermee spreek je potentiële klanten direct aan, overtuig je hen en zet je ze aan tot actie met aantrekkelijke beelden en creatieve boodschappen.

Adverteren op Mobiele Telefoons

Display ads zijn bijzonder effectief voor mobiele marketing. NetwerQ Marketing is expert in het adverteren op mobiele apps en websites zoals NU.nl, Telegraaf.nl, en Buienradar.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op het juiste tijdstip via het juiste kanaal bij de juiste doelgroep terechtkomt.

Kleding bedrukken

Bij NetwerQ Marketing hanteren we een gestructureerd proces voor het bedrukken van kleding, zodat jij en je team snel kunnen genieten van professionele bedrijfskleding.

We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw wensen en vereisten te bespreken, inclusief aantallen en kledingstukken. Vervolgens stellen we een prijs op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Indien gewenst, sturen we je een PDF met foto’s en gedetailleerde informatie over de beschikbare kledingstukken en een prijslijst.

Na het overleg nemen we contact op met onze leverancier voor de levertermijn. Zodra alles is afgerond, hebben we het gewenste logo nodig. De bedrukte kleding kan naar jouw adres worden verzonden, of je kunt deze zelf ophalen. Met onze bedrukte kleding geef je jouw bedrijf een professionele uitstraling en laat je zien waar je voor staat.

Logo design

Wij volgen een gestructureerd proces voor het ontwerpen van jouw logo, waarbij jouw wensen centraal staan. We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw verwachtingen te bespreken en een transparant prijsvoorstel te doen. Vervolgens maken we 2 tot 3 ontwerpschetsen waaruit je kunt kiezen. Je kunt tot 4 aanpassingen doorvoeren binnen de afgesproken prijs. Voor extra aanpassingen geldt een uurtarief van €75.

Ons doel is een ontwerp te creëren dat volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Na goedkeuring ontvang je alle benodigde bestandsformaten, zodat je het logo direct kunt gebruiken. We kijken ernaar uit om samen met jou een uniek en professioneel logo te creëren dat perfect bij jouw bedrijf past.

Waarom uitbesteden?

  • Je hebt te weinig tijd
  • Je hebt niet genoeg kennis van Social Media adverteren
  • Je hebt niet genoeg kennis van Google adverteren
  • Je weet zelf niet goed hoe je een (advertentie)strategie moet maken en uitvoeren
  • Je wilt het beste resultaat voor jouw bedrijf